Toimitusehdot

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

 

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Toimitus

Toimitukset lähetämme pääasiassa Postin kautta ja perimme niistä 7,00 € pakkaus-, käsittely- ja postimaksuja. Toimitamme tilaukset vain Suomeen. Tilaukset käsittelemme mahdollisimman pikaisesti, usein jo samana päivänä, kuitenkin yleensä 2-10 päivän sisällä. Pienet tilaukset joiden paino on alle 50g toimitetaan haluttaessa 1.lk kirjeenä, jolloin postikulut ovat 2,50€. 50-250g tilauksen hinta on 3,50€ ja 250-400g 6€. Hinnat sisältävät ALV 24%.

 

 

Palautusoikeus

Avaamattomilla, käyttämättömillä ja virheettömillä tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus on voimassa vain valmiiksi teollisuuden pakkaamilla tuotteilla, jos palautusilmoitus on tehty 14 vrk sisällä tilausvahvistuksen saamisesta. Asiakas maksaa palautuksen itse.

Reklamaatioissa olkaa aina yhteydessä Kankaamoon joko sähköpostitse tai puhelimitse ennen tuotteiden palauttamista, jotta saatte Postin sopimustunnus-numeron, jolla voitte palauttaa tuotteet ilman kuluja. Palautukseen täytyy aina liittää ostokuitti mukaan.

Palautusosoite:

Kankaamo

Mäenpääntie 5a3

21290 RUSKO

 

Rajoitukset palautusoikeudesta (kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti)

Asiakkaan toiveen mukaan määrämittaan leikatulla kankaalla, nauhalla tai muulla vastaavalla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti asiakkaan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke. 

 

Tilaajan vastuu

Tilaajan vastuulla on tarkastaa antamiensa tietojen paikkansapitävyys (nimi, osoite, puhelinnumero). Virheellisten tietojen seurauksena hukkuneet toimitukset eivät ole Kankaamon vastuulla. Jos toimitusta ei noudeta Postista Postin ilmoittamassa ajassa, palautuu se lähettäjälle. Tässä tapauksessa emme palauta rahoja asiakkaalle vaan katsomme tuotteet myydyiksi. Jos asiakas haluaa uuden toimituksen, perimme siitä uuden toimitusmaksun.

Uusimmat tuotteet